BOMBICE OD KAJSIJE Gotove začas a pomeraju granice dobrog ukusa
Fenomenalni sitni kolači idealni za svečanu i slavsku trpezu.
Potrebno je
- 250 ml slatke pavlake
- 200 g bele čokolade
- 150 g kokosa + 50 g za dekoraciju
- 5 kašika džema od kajsije
Priprema:
Belu čokoladu narendajte. Slatku pavlaku zagrejte do ključanja pa sklonite sa šporeta i dodajte belu čokoladu. Mešajte dok se čokolada potpuno ne istopi. Zatim dodajte kokos i džem. Dobro sjeidnite i stavite u frižider da se smesa malo stegne. Oblikujte loptice i svaku uvaljajte u kokos.
Možda vas zanima:
ČOKO VIŠNJA BOMBICE Neodoljivi zalogajčići koji se tope u ustima, a naprave se začas
Fenomenalne bombice nestaće sa stola odmah.
BRZE KESTEN BOMBICE Gotove za tren oka, a smažu se u jednom zalogaju, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
BOMBICE Preukusni slatki zalogajčići koji se tope u ustima, stavite odmah duplu meru
Ako vam se jede nešto slatko a nemate puno vremena, napravite bombice. Gotove začas a još brže nestanu sa stola. Ako umesto mrsnog keksa stavite posni, dobićete posnu verziju neodoljivih bombica.
Kuglice sa kokosom: Savršeni slatki zalogaj očas posla
Brzo, ukusno i slatko - ove tri reči su ključne kada na brzaka želimo da spremimo ukusnu poslasticu
KIFLICE SA SIROM I ŠUNKOM Neodoljivo pecivo idealno za doručak ili užinu, uz jogurt ili kiselo mleko
Mekane i sočne, najbolje stavite duplu meru.
ŽITO BOMBICE Slatki zalogajčići koji se tope u ustima, a nestaće sa stola čim se postave
Žito na drugačiji način oduševiće goste.
ROLAT OD SPANAĆA Slano predjelo bez kog ne može da prođe slavska trpeza, a ukusa koji priča priče
U sočnom spoju sa sirom i šunkom, nestaće sa stola odmah.
KAD KUVAJTE KAFU NEMOJTE DA RADITE OVO 4 najčešće greške i kako da ih otklonite, ukus će biti savršen
Ako kafu previše mešate ubićete joj ukus, ali i druge česte greške koje domaćice prave pri pripremi omiljenog napitka.
KAFANSKI SMUĐ ORLI Beogradski šef kuhinje otkrio tajnu kako da bude slasan i hrskav
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.
Komentari (0)