PEČENI PARADAJZ S PARMEZANOM Obrok idealan za vrele letnje dane, prste da poližete
Dodajte kao prilog jelu ili služite samostalno, bićete oduševljeni.
Potrebno je
- 6 paradajza, presečenih napola
- 1/2 šolje rendanog parmezana
- 1/4 šolje prezli
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. U posudi pomešajte parmezan, prezle, maslinovo ulje, so i biber. Paradajze stavite u pleh, presečenom stranom nagore, i pospite smesom od parmezana. Pecite 15-20 minuta dok paradajzi ne postanu zlatnosmeđi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)