PEČENI PARADAJZ S PARMEZANOM Obrok idealan za vrele letnje dane, prste da poližete
Dodajte kao prilog jelu ili služite samostalno, bićete oduševljeni.
Potrebno je
- 6 paradajza, presečenih napola
- 1/2 šolje rendanog parmezana
- 1/4 šolje prezli
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. U posudi pomešajte parmezan, prezle, maslinovo ulje, so i biber. Paradajze stavite u pleh, presečenom stranom nagore, i pospite smesom od parmezana. Pecite 15-20 minuta dok paradajzi ne postanu zlatnosmeđi.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)