TART SA BELOM ČOKOLADOM Desert bez premca koji miriše na ljubav, za sve svečane prilike
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
- 300 g mlevenog keksa
- 150 g istopljenog putera
- 100 ml soka od narandže
Za krem:
- 200 g rendane bele čokolade
- 180 ml slatke pavlake
Priprema:
Mleveni keks, puter i sok od narandže dobro promešajte pa izlijte u kalup. Proključalu pavlaku prelijte preko čokolade pa mešajte dok sve dobro ne sjedinite. Kada se malo prohladi, filujte tart. Ostavite da se dobro ohladi u frižideru preko noći. Bon appetit!
Možda vas zanima:
NATAŠIN TART SA BELOM ČOKOLADOM BUDI SVA ČULA Polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Napravite ovaj kremasti desert po receptu Nataše Veselinović iz Kragujevca
TART SA LIMUNOM OSVEŽAVA U TRENU Lagan i sočan, savršen za vrele letnje dane
Kremast i jednostavan, u savršenom slatko-kiselkastom spoju.
NEODOLJIVI TART SA BELOM ČOKOLADOM Kremast i sladak, uzećete parče više
Odlično ide uz šoljicu kafe.
MALINA TART BUDI SVA ČULA Pravo voćno osveženje savršeno za lepo druženje sa prijateljima
Mirisan i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)