TART SA BELOM ČOKOLADOM Desert bez premca koji miriše na ljubav, za sve svečane prilike
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
- 300 g mlevenog keksa
- 150 g istopljenog putera
- 100 ml soka od narandže
Za krem:
- 200 g rendane bele čokolade
- 180 ml slatke pavlake
Priprema:
Mleveni keks, puter i sok od narandže dobro promešajte pa izlijte u kalup. Proključalu pavlaku prelijte preko čokolade pa mešajte dok sve dobro ne sjedinite. Kada se malo prohladi, filujte tart. Ostavite da se dobro ohladi u frižideru preko noći. Bon appetit!
Možda vas zanima:
NATAŠIN TART SA BELOM ČOKOLADOM BUDI SVA ČULA Polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Napravite ovaj kremasti desert po receptu Nataše Veselinović iz Kragujevca
TART SA LIMUNOM OSVEŽAVA U TRENU Lagan i sočan, savršen za vrele letnje dane
Kremast i jednostavan, u savršenom slatko-kiselkastom spoju.
NEODOLJIVI TART SA BELOM ČOKOLADOM Kremast i sladak, uzećete parče više
Odlično ide uz šoljicu kafe.
MALINA TART BUDI SVA ČULA Pravo voćno osveženje savršeno za lepo druženje sa prijateljima
Mirisan i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)