DOMAĆA PARADAJZ ČORBA Jelo "na kašiku" koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.

Potrebno je
- 500 ml pasiranog paradajza
- 500 ml vode
- 1 šaka makarona
- 1 kašika šećera
- 1 kašika suvog začina
- 1 manja glavica crnog luka
- 2 kašike brašna
- 2 čena belog luka
- seckani peršun
- 3 kašike ulja
- so, biber
Priprema
Sitno seckan crni i beli luk propržite na zagrejanom ulju u šerpi. Dodajte brašno i dinstajte na tihoj vatri. Skinite sa šporeta i dodajte paradajz, uz neprestano mešanje. Zatim nalijte vodu i kuvajte. Kad proključa, dodajte makarone, peršun i začine. Posolite i pobiberite. Bon appetit!

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)