MRAMORNI KOLAČ SA BRESKVAMA Pravi se brzo i lako, a pravi je raj za sladokusce
Fenomenalni desert u sočnom spoju biskvita sa breskvama.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PREVRNUTI KOLAČ SA BRESKVAMA Letnji desert koji osvežava u trenu, za sve sladokusce
Sočan desert, lagan i osvežavajuć, ukusa koji se pamti, uzećete parče više.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
- 2 breskve
- 3 jaja
- 250 g brašna
- 150 ml mleka
- 150 g šećera
- 100 ml ulja
- 1 vanilin šećer
- 1 kesica praška za pecivo
- 2 kašike kakaoa
Priprema:
Umutite penasto jaja sa šećerom i vanilin šećerom da se istope. Dodajte ulje i mleko, mutite 2 minuta, pa kašikom umešajte brašno pomešano s praškom za pecivo. Smesu podelite na dva dela, pa u jedan dodajte kakao i izmešajte. U podmazan pleh sipajte na sredinu jednu kašiku svetle smese pa preko nje jednu kašiku tamne smese. Nastavite tako oko nje kašikom da stavljate žutu smesu pa preko smeđu dok ne utrošite obe smese. One će se razlivati po plehu i napraviti šare. Breskve secite na tanke kriške (ili kockice) i poređajte odozgo. Pecite kolač u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)