DOMAĆA LIMUNADA Bolja od one iz poslastičarnice, a ukusna i osvežavajuća
Ni malo ne zaostaje za onom kupovnom, pravićete stalno.
Potrebno je
- 10 l vode
- 5 limuntusa
- 1-2 limuna
- 1 bočica žutog ekstrakta od limuna
- 1 kg šećera
Priprema:
Vodu sipajte u veću posudu pa dodajte limuntus, šećer, isceđene limunove i ekstrat limuna. Nekoliko minuta mešajte, da se sastojci dobro sjedine. Preručite u flašu i pustite da se dobro prohladi. Servirajte limunadu uz listić nane, dodaće na ukusu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)