SENDVIČI OD PLAVOG PATLIDŽANA Delikates koji se ne odbija, u spoju sa sirom koji se topi u ustima
Drugačiji sendviči oduševiće i one koji ne vole plavi patlidžan.
Potrebno je
- plavi patlidžan
- brašno
- jaja
- prezle
- ulje za prženje
- kačkavalj
Priprema
Oljuštite plavi patlidžan, pa ga isecite na kolutove debljine 1cm. Posolite i ostaviti da pusti gorčinu. Pohujte na klasičan način, sa brašnom, prezlama i jajetom. Uzimajte po dva koluta slične veličine pa između njih stavite šnit kačkavalja. Ređajte sendviče u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni sve dok se sir ne otopi. Prijatno!
Možda vas zanima:
SENDVIČI MONTE KRISTO Gurmanski i slasni, držaće vas dugo sitim
Osvojiće vas od prvog zalogaja.
MONTEKRISTO SENDVIČI Slasni i hrskavi, za gurmanski doručak
Držaće vas dugo sitim, a osvajaju na prvi zalogaj.
MONTEKRISTO SENDVIČI Hrskavi i slasni, za prave gurmane
Za gurmane i one izbirljive.
PALENTA SENDVIČI SOČNIJI OD KLASIČNIH Smažu se za tren oka, za savršen početak dana
Ako volite klasične sendviče, ove sa palentom ćete da obožavate.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)