MUSAKA OD CELERA Drugačiji klasik po receptu bez mane, a držaće vas dugo sitim
Sočna i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

NEODOLJIVA MUSAKA OD KARFIOLA Savršenog ukusa, pravi raj za nepca
Ako volite klasičnu musaku, ovu sa karfiolom ćete obožavati.

MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.

MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
- 2 manja korena celera
- 3 veća krompira
- 500 g mlevenog mesa
- 3 jajeta
- 1 glavica crnog luka
- pola struka praziluka
- 1 čen belog luka
- 1 kisela pavlaka
- šolja mleka
- soli
- biber
- začini
Priprema
U slanoj vodi prokuvajte očišćene celere pa ih Isecite na tanje krugove. Seckan crni luk sa prazilukom propržite na ulju, pa dodajte mleveno meso. Nastavite da pržite 5 minuta pa dodajte beli luk, i skinite sa vatre. Posolite i pobiberite. Začinite jelo po ukusu. U pleh obložen pek papirom ređajte red celera, pa preko fil od mesa, rd krompira, fil od mesa. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite materijal. Završite kriškama od celera. Pecite musaku oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Zasebno umutite jaja, pavlaku i meso. Izvadite musaku pa je prelijte pripremljenom smesom. Vratite u rernu i zapecite još 15 minuta, dok ne porumeni. Bon appetit!

"ZOVU ME, MOLE ZA DOGOVOR, NE ZNAM ŠTA DA RADIM" Trampove carine stupile na snagu

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

UČESNICI SKUPA ZADOVLjNI SABOROM: Dosta je podela, vreme je da deca idu u školu

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

POVAMPIRENI SECESIONISTA! Studenti i obojena revolucija u službi Sulejmana Ugljanina i SDAS

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)