ŠPAGETE MILION DOLARA Internet senzacija koja je oduševila milione, a uspeva svima
Sočna zapečena testenina oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 500 g mlevene junetine
- 1 luk sitno iseckan
- 1 paprika
- 1 kašičica luka u prahu
- 2 čena belog luka
- 1 kesa špageta
- 1 konzerva paradajz sosa
- 2 kašike putera
- 2 šolje guste pavlake
- 2 šolje parmezana
- 2 šolje mocarela sira
- so
- biber po potrebi
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Skuvajte špagete po uputsttvu sa kesice. U velikom tiganju, na srednjoj temperaturi propržite mlevenu junetinu, crni luk, papriku i začine. Umešajte sos od paradajza. Zatim smanjite vatru i dinstajte 15 minuta, uz povremeno mešanje. Zasebno otopte puter pa dodajte beli luk i promešajte. Dodajte parmezan i pavlaku. Posolite i pobiberite. Kuvajte sve dok se sir ne otopi i dobijete sos. Umešajte proceđene špagete i promešajte. Onda preručite špagete i sos u vatrostalnu činiju. Prelijte sosom od paradajza i mesa, pa pospite sirevima. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)