ŠPAGETE MILION DOLARA Internet senzacija koja je oduševila milione, a uspeva svima
Sočna zapečena testenina oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 500 g mlevene junetine
- 1 luk sitno iseckan
- 1 paprika
- 1 kašičica luka u prahu
- 2 čena belog luka
- 1 kesa špageta
- 1 konzerva paradajz sosa
- 2 kašike putera
- 2 šolje guste pavlake
- 2 šolje parmezana
- 2 šolje mocarela sira
- so
- biber po potrebi
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Skuvajte špagete po uputsttvu sa kesice. U velikom tiganju, na srednjoj temperaturi propržite mlevenu junetinu, crni luk, papriku i začine. Umešajte sos od paradajza. Zatim smanjite vatru i dinstajte 15 minuta, uz povremeno mešanje. Zasebno otopte puter pa dodajte beli luk i promešajte. Dodajte parmezan i pavlaku. Posolite i pobiberite. Kuvajte sve dok se sir ne otopi i dobijete sos. Umešajte proceđene špagete i promešajte. Onda preručite špagete i sos u vatrostalnu činiju. Prelijte sosom od paradajza i mesa, pa pospite sirevima. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)