DRUGAČIJE PALAČINKE OD SPANAĆA Sočne i slasne, a gotove za 10 minuta, prste da poližete
Ako volite klasične palačinke, ove ćete obožavati.
Potrebno je
- 70 g spanaća
- 2 jajeta
- so
- 90 g krem sira
- 50 g šunke od pilećih prsa
Priprema
U blender stavite spanać, jaja i so pa sve dobro izblendajte. U nauljen tiganj kutlačom rasporedite smesu pa pržite. Svaku gotovu palačinku stavljajte na tanjir. Na kraju, nafilujte krem sirom i šunkom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PUDING PALAČINKE SOČNIJE OD KLASIČNIH Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a priprema je "prosta ko pasulj"
Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROZE PALAČINKE UKUSNIJE OD KLASIČNIH Intresantne boje, ulepšaće svaku trpezu
Voćne i preukusne, otopićete se od miline.
PALAČINKE SUZET Napravljenje u čast poznate glumice i baronice, a tope se u ustima
Čuvene palačinke izum su francuskog šefa kuhinje Augusta Eskofiera koji ih je napravio u čast glumice i baronice Suzane Reicenberg, poznate pod nadimkom Suzet.
ZAPEČENE PALAČINKE PUNJENE MESOM Po originalnom receptu Steve Karapandže, prste da poližete
Neverovatno slasne i ukusne, ovakve do sada niste jeli.
GREŠKE KADA PRAVITE PALAČINKE Zbog ovog nisu mekane i vazdušaste već žilave i gumenaste
Pravljenje palačinki deluje jednostavno, ali ako i vi pravite neke od ovih greški, biće bezukusne i gumene.
AKO ŽELITE DA KIFLICE BUDU MEKANE I TREĆI DAN URADITE OVO Treba vam samo 2 sastojka
Dodajte ove sastojke i uživajte u svežim kiflicama nekoliko dana.
ŠNENOKLE PO BAKINOM RECEPTU Starinski slatkiš koji budi nostalgiju, a vazdušast i kremast
Fenomenalan desert, za sve svečane prilike i obične dane, kada vam se jede nešto slatko.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U BELO MESO Biće mekano i sočno, umesto suvo i bezukusno
Primenite super trik profesionalnog kuvara J. Kendži Lopez-Alta.
BANANA HLEB BOLJI OD KLASIČNOG Sočan i drugačiji, poći će vam voda na usta
Sočan spoj sa bananama oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)