AKO ŽELITE DA GOVEDINA BUDE SOČNA URADITE OVO 3 proverena trika za najukusnije meso
Mnoge domaćice izbegavaju da prave jela sa govedinom iz mogućnosti da ona ispadne gumena.
Primenite neki od tri navedena trika i uživajte u ukusnom obroku.
1. Koristite sveže meso ili pravilno odmrznite ono iz zamrzivača
Ako odmrzavate, nemojte da ubrzavate proce. Izvadite meso na vreme pa ga ostavite, da se lagano otapa, u frižideru.
2. Marinada
Najbolje je da napravite malo kiseliju marinadu. Dodajte joj sirće, limun, začine koji će da omekšaju meso pre termičke obrade.
3. Rezovi
Preko vlakana mesa napravite nekoliko rezova, pa malo čekićem izlupajte meso.
Posle ovoga, meso je pripremljeno za termičku obradu.
Dodatni savet:
Nemojte govedinu dugo da krčkate, iako dinstanje prija drugim vrstama mesa, za ovo to nije slučaj. Umesto da omekšate, dobićete tvrdo meso i upropastićete ručak.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)