NEMOJTE DA BACATE ŽILAVO MESO Dodajte mu ova 2 sastojka i biće sočno i aromatično
I najžilavije meso jednostavnim trikovima možete da pretvorite u sočan obrok.
Ako imate problem sa žilavim mesom primenite ova 2 jednostavna trika.
Rešenje pred vama će žilavo meso da pretvori u ukusno jelo. Omekšaće i biće sočnije, a uspeće svima.
Marinada
Omekšaće meso i dodaće na ukusu
Izaberite marinadu po želji, i ostavite meso u njoj nekoliko sati pre pripreme.
Morska so
Krupnom morskom solju natrljajte meso sat vremena pre prženja ili pečenja. Neka odstoji na sobnoj temperaturi, pa pre samog pečenja uklonite višak soli. Meso će da bude sočnije jer će morska so da zadrži vlagu u njemu.
SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
POSNA ROZEN TORTA SA ČOKOLADNIM PUDINGOM Klasik na drugačiji način, a topi se u ustima
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu ćete obožavati.
POSNA PITA SA ŠAMPINJONIMA Hrskavih kora i sočnog nadeva, pojede se u slast
Savršena za dane Petrovskog posta, a raspametiće i one koji mrse.
DODAJTE OVO BANANAMA I NIKAD NEĆE DA POTAMNE Dve namirnice zbog kojih izgledaju kao tek kupljene
Dva jednostavna a korisna trika kako da banane ne potamne, što je posebno važno za pripremu određenih deserta.
UŠTIPCI SA KAČKAVALJEM Specijalitet iz Vranja koji se topi u ustima, a smaže u trenu
Savršen spoj hrskavih uštipaka sa topljenim kačkavaljem nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)