RUČAK ZA 20 MINUTA Imamo najbolji recept za pileću džigericu koju ćete obožavati
Neki je obožavaju, drugi izbegavaju, a ona je svakako dobro oružje u borbi protiv anemije. Recept za pripremu najukusnije pileće džigerice je potpuno jednostavan
![džigerica](/data/images/2024-07-30/95848_shutterstock-422091019_f.jpg?timestamp=1722808800)
Potrebno je
500 g pileće džigerice
so
biber
3 crna luka
2 kašike brašna
suvi začin
ulje - za prženje
PRIPREMA:
Džigericu očistite i pažljivo operite pod tekućom vodom. Posolite i dodajte malo bibera, a zatim uvaljajte u brašno i suvi začin. Ulje zagrejte na jačoj temperaturi, ali pazite da džigericu pržite na srednjoj, kako ne bi dobila šmek koji želite da izbegnete. Dodajte luk nakon deset minuta, isečen na rebarca, poklopite i pržite još sedam minuta. Pri kraju prženja, sklonite poklopac i pojačajte vatru na kratko.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)