POSNE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavan letnji obrok savršenog ukusa
Slasan, a lagan letnji obrok okrepiće vas u momentu.

Potrebno je
- 5 zelenih ili crvenih paprika
- 2 ravne kašičice soli
- 500 g biljnog sira
- 200 g biljne pavlake
- 100 ml ulja
- 2 čena belog luka
- 50 ml sirćeta
- peršunov list
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite paprike, odsecite im vrh i detaljno očistite iznutra. U jednoj posudi pomešajte biljni sir, biljnu pavlaku, so i sitno seckan peršun. Napunite paprike pripremljenom smesom. Zatim ih poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni sa jedne strane, pa isto toliko sa druge. U posudi pomešajte ulje, sirće, seckan beli luk i peršun. Prelivom prelijte pečene paprike. Služite samostalno ili kao prilog. Bon appetit!

ZA LjUBITELjE ODBOJKE: Lube da otkine set šampionu, četa srpskog selektora dobro otvara meč...

"NISAM HTEO DA IDEM IZ TENISA": Tim iskreno o povredi koja mu je došla glave

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

TUGA: Preminuo legendarni jugoslovenski atletičar

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

U jednoj od najlepših banja Srbije, smeštaj je 2.000 dinara – ima čudesnu, neobičnu boju

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.
Komentari (0)