POSNE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavan letnji obrok savršenog ukusa
Slasan, a lagan letnji obrok okrepiće vas u momentu.
Potrebno je
- 5 zelenih ili crvenih paprika
- 2 ravne kašičice soli
- 500 g biljnog sira
- 200 g biljne pavlake
- 100 ml ulja
- 2 čena belog luka
- 50 ml sirćeta
- peršunov list
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite paprike, odsecite im vrh i detaljno očistite iznutra. U jednoj posudi pomešajte biljni sir, biljnu pavlaku, so i sitno seckan peršun. Napunite paprike pripremljenom smesom. Zatim ih poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni sa jedne strane, pa isto toliko sa druge. U posudi pomešajte ulje, sirće, seckan beli luk i peršun. Prelivom prelijte pečene paprike. Služite samostalno ili kao prilog. Bon appetit!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)