POSNE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavan letnji obrok savršenog ukusa
Slasan, a lagan letnji obrok okrepiće vas u momentu.
Potrebno je
- 5 zelenih ili crvenih paprika
- 2 ravne kašičice soli
- 500 g biljnog sira
- 200 g biljne pavlake
- 100 ml ulja
- 2 čena belog luka
- 50 ml sirćeta
- peršunov list
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite paprike, odsecite im vrh i detaljno očistite iznutra. U jednoj posudi pomešajte biljni sir, biljnu pavlaku, so i sitno seckan peršun. Napunite paprike pripremljenom smesom. Zatim ih poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni sa jedne strane, pa isto toliko sa druge. U posudi pomešajte ulje, sirće, seckan beli luk i peršun. Prelivom prelijte pečene paprike. Služite samostalno ili kao prilog. Bon appetit!
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
SUVA PITA SA ORASIMA Po 1 stvari se razlikuje od baklave, a podjednako ukusna i izdašna
Neodoljiv desert pogodan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.
RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
ČORBA OD SOČIVA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a govori 1000 jezika
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete biti gladni satima.
Komentari (0)