TORTILJE S PASULJEM I SIROM Sočno jelo koje se brzo pravi, a pojede u slast
Slasne i sočne, a limeta im daje poseban šmek.
Potrebno je
- 2 tortilje
- 1 konzerva crnog pasulja
- 100 g rendanog čedara
- 1 avokado
- 1 limeta
- 2 kašike kisele pavlake
- so i biber po ukusu
Priprema:
Pasulj isperite i ocedite. Avokado izgnječite i začinite sokom od limete, solju i biberom. Na tortilje stavite pasulj, rendani sir i avokado. Urolajte tortilje i zagrejte ih na suvom tiganju dok se sir ne otopi. Poslužite tortilje sa kiselom pavlakom.
Možda vas zanima:
DOMAĆE TORTILJE OD SAMO 2 SASTOJKA Slasno testo namamiće vas i mirisom i ukusom
Mekane i vazdušaste, a jeftine.
BRZE DOMAĆE TORTILJE Super idu uz humus i pileću paštetu, a gotove očas posla
Filujte namazom po želji.
SOČNE TORTILJE SA MESOM Recept Princa od Vranja oduševio domaćice na mrežama
Stefan Zdravković, poznat kao Princ od Vranje, publiku je osvojio moćnim vokalom i nežnim baladama, kakva je i pesma „Mila“ sa kojom nas je predstavljao na ovogodišnjoj Evroviziji. Da se odlično snalazi u kuhinji, pokazuje i ovaj recept za jednostavno, a preukusno jelo.
POSNI BURITO SA POVRĆEM Jelo koje budi sva čula, uopšte nećete primetiti da nedostaje meso
Sočan i slasan, pravićete stalno.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)