MIRIN KOLAČ Najbolji starinski recept za sočan desert, pravićete stalno
Fenomenalan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 250 g jogurta
- 200 g šećera
- 100 ml ulja
- 3 jaja
- 300 g brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 300 g kajsija (iseckanih)
- vanilin šećer
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte jogurt i ulje, pa dobro izmešajte. Postepeno dodajte brašno i prašak za pecivo. Lagano umešajte kajsije. Sipajte smesu u podmazan pleh. Pecite kolač na 180 stepeni oko 35-40 minuta.
PAPRIKA ROLNICE SA SIROM Gotove za tren oka, a idealne za večeru ili doručak
Gotove očas posla, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
KISELI KRASTAVČIĆI Zdravija verzija omiljene sezonske salate, za gurmane i one izbirljive
Savršenog ukusa, pravićete stalno.
POSNI PREBRANAC Tradicionalno jelo iz bakine kuhinje, držaće vas dugo sitim, a ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, a ukućani će stajati u redu za još.
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SOČNE PALAČINKE Dodajte ovu namirnicu i neće pucati ni biti gumene
Primenite jednostavan trik profesionalnih kuvara za savršene palačinke.
PUNJENE PAPRIKE Sočno tradicionalno jelo po baka Mirinom receptu, poješćete u slast
Savršene za ručak, dugo će vas držati sitim, a ukusa koji se pamti.
Komentari (0)