PITA SA PAVLAKOM I KAJSIJAMA Sočna i aromatična, zamirisaće cela kuća
Sočna i preukusna, uzećete parče više.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ORAH KOLAČ SAVRŠEN ZA USKRS Nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremast i sočan, nestaće sa stola čim se postavi.

PUŽIĆI SA MAKOM Mirisno pecivo mekano kao duša koje super ide uz kafu
Sočni i slatki, nestaće sa stola odmah.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

GRIZ KOCKE NA VODI Treba vam samo 15 minuta, a ukusne kao da ste se trudili satima
Gotove za tili čas, a tope se u ustima.
- 500 g tankih kora za pitu
- 500 g svežih kajsija
- 200 g šećera
- 3 jaja
- 200 ml kisele pavlake
- 100 ml ulja
- 1 vanilin šećer
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja sa šećerima. Dodajte kiselu pavlaku i ulje, pa dobro sjedinite. Malo pripremljene smese nanesite na svaku koru. Zatim pospite seckanim kajsijama. Urolajte u oblik štrudle pa ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite pitu oko pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

UŠTIPCI SA MESOM Recept koji morate da znate, nikad nisu bili ukusniji
Najbolje služite uz šolju jogurta.

KREMASTA PASTA SA PILETINOM Klasik italijanske kuhinje koji greje dušu i telo
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Komentari (0)