VOĆNI SLADOLED BEZ ŠEĆERA Treba vam samo 2 sastojka, a bolji niste probali, pritom je posan
Domaći sladoled bez šećera za pravo uživanje.

Potrebno je
- 1 manja banana
- 120 g borovnica
Priprema
Bananu isecite na kolutove pa naređajte na tanjir. Tanjir ostavite u zamrzivaču. Zamrznite borovnice. Nakon nekoliko sati ubacite banane i borovnice u blender. Blendajte sve dok tekstura ne postane kremasta. Po potrebi, dodajte malo vode. Sipajte u činje i ostavite sladoled najmanje dva sata u zamrzivaču. Bon appetit!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“
ŽENA JE ŽENI NAJVEĆI VUK?! Aneli stavila Matoru na sub SRAMA, a onda su je učesnici zbog IZDAJE Tomićeva dočekali na zicer (VIDEO)

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu! Uz uskršnju akciju -10% popusta!

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)
DEMOLIRANJE NA KUBNI: Anđela dala svoj sud očoporatnom UDARU na Gastozov lik i delo (VIDEO)

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)