VOĆNI SLADOLED BEZ ŠEĆERA Treba vam samo 2 sastojka, a bolji niste probali, pritom je posan
Domaći sladoled bez šećera za pravo uživanje.
![sladoled od borovnica](/data/images/2024-08-13/97507_shutterstock-1454228279_f.jpg?timestamp=1723500000)
Potrebno je
- 1 manja banana
- 120 g borovnica
Priprema
Bananu isecite na kolutove pa naređajte na tanjir. Tanjir ostavite u zamrzivaču. Zamrznite borovnice. Nakon nekoliko sati ubacite banane i borovnice u blender. Blendajte sve dok tekstura ne postane kremasta. Po potrebi, dodajte malo vode. Sipajte u činje i ostavite sladoled najmanje dva sata u zamrzivaču. Bon appetit!
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)