KUPUS MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Za ručak koji se ne zaboravlja
Sočno jelo oboriće s nogu i one izbirljive.

Potrebno je
- 1 glavica kupusa
- 500 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 češnja belog luka
- 1 konzerva paradajz sosa
- so, biber i začini po ukusu
Priprema:
Iseckajte kupus i crni luk. Pržite luk dok ne omekša, zatim dodajte beli luk i mleveno meso. Dodajte iseckan kupus i pržite dok ne omekša.
Dodajte paradajz sos i začine. Kuvajte dok se svi sastojci ne sjedine i kupus ne postane mekan. Smesu prespite u pleh i pecite musaku na 200 stepeni 20 minuta da porumeni.
Možda vas zanima:

SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

NEODOLJIVA MUSAKA OD KARFIOLA Savršenog ukusa, pravi raj za nepca
Ako volite klasičnu musaku, ovu sa karfiolom ćete obožavati.

MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA Klasik na drugačiji način kao osmišljen za hladno vreme, ne može brže i ukusnije
Neodoljiva musaka od paprika raspametiće i one izbirljive.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Mekane i sočne, pravi raj za nepca
Najbolje služite uz pire krompir ili prilog po želji.
Komentari (0)