OČISTITE RERNU DOK SPAVATE Biće kao nova i sijaće se kao ogledalo, a treba vam samo ovo
Potpuno prirodan način da očistite rernu, brzo i lako.
Po profesorki hemije na Državnom univerzitetu u Oregonu Mej Niman potrebno je samo da koristite sirće i sodu bikarbonu, i rerna će biti kao nova.
Predstavljamo vam genijalan trik korisnice Tik toka.
Potrebno je
- pola šoljice sode bikarbone
- jedna kašika deterdženta za pranje sudova
- malo vode
- kašika sirćeta
Postupak
Pomešajte sodu, deterdžent, vodu i sirće. Na zidove rerne nanesite pripremljenu smesu i ostavite da deluje preko noći. Zatim, sutradan, krpom prebrišite rernu sve dok ne uklonite mešavinu u potpunosti. Na kraju, samo prebrišite krpom natopljenim sirćetom.
Možda vas zanima:
OČISTITE RERNU BRZO I LAKO Treba vam samo ovo voće, a biće kao da ste je tek kupili
Na ovaj način očistićete i najtvrdokornije mrlje.
OČISTITE RERNU ZA TREN OKA Nema struganja i ribanja, a sredstvo već imate, blistaće se kao nova
Treba vam samo 1 namirnica, a sijaće se kao ogledalo
OČISTITE RERNU DOK SPAVATE Potrebno je samo OVO, a sijaće se kao ogledalo
Brzo i lako, na prirodan način, očistite rernu.
UZ 2 SASTOJKA DO SAVRŠENO ČISTE RERNE Sijaće se kao ogledalo, a ima ih svaka domaćica
Očistite rernu brzo i lako.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
Komentari (0)