OČISTITE RERNU DOK SPAVATE Biće kao nova i sijaće se kao ogledalo, a treba vam samo ovo
Potpuno prirodan način da očistite rernu, brzo i lako.
Po profesorki hemije na Državnom univerzitetu u Oregonu Mej Niman potrebno je samo da koristite sirće i sodu bikarbonu, i rerna će biti kao nova.
Predstavljamo vam genijalan trik korisnice Tik toka.
Potrebno je
- pola šoljice sode bikarbone
- jedna kašika deterdženta za pranje sudova
- malo vode
- kašika sirćeta
Postupak
Pomešajte sodu, deterdžent, vodu i sirće. Na zidove rerne nanesite pripremljenu smesu i ostavite da deluje preko noći. Zatim, sutradan, krpom prebrišite rernu sve dok ne uklonite mešavinu u potpunosti. Na kraju, samo prebrišite krpom natopljenim sirćetom.
Možda vas zanima:
OČISTITE RERNU OČAS POSLA Sijaće se kao nova, a nema ribanja satima
Jednostavan trik koji provereno radi, a rerna će biti kao nova.
OČISTITE RERNU BEZ RIBANJA Treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Jednostavno i lako očistite rernu od tvrdokornih masnoća.
OČISTITE RERNU OČAS POSLA Već imate u kuhinji, a nije soda bikarbona, blistaće se kao nova
Jednostavan način, a rerna će se blistati.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
DOMAĆE JELO KOJE GREJE DUŠU I ČUVA TRADICIJU Ovaj recept za gulaš je pravi hit, bogatog ukusa i savršene teksture
Ovaj gulaš s junećim mesom, povrćem i začinima jednostavno morate probati – svaki zalogaj će vas očarati
PROJA SA MLADIM SIROM Doručak koji će vas raspametiti, ukusan i zasitan, a jedan sastojak ga čini neodoljivim
Doručak posle kojeg ćete ostati siti i zadovoljni...
OMILJENI SLATKIŠ NAŠEG DETINJSTVA Neprevaziđena starinska poslastica koja se pravi od samo 5 sastojaka
Ova poslastica, koju je popularizovala Milena Dravić u TV seriji „Metla bez drške“, mnogima je poznata ne samo sa malih ekrana, već i iz bakine kuhinje
STARINSKO SRPSKO JELO Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim
Komentari (0)