ČIZBURGER PITA Po receptu bez premca, za prave gurmane i one izbirljive
Sočna pita sa kačkavaljem koji se topi u ustima, ovakvu do sada niste jeli.
Potrebno je
- 250 g lisnatog testa
- 250 g mlevene junetine
- 1 glavica crnog luka
- 100 g kačkavalja
- 50 g kiselih krastavaca
- kečap, senf
Priprema :
Meso kratko prodinstajte sa lukom, pa pomešajte sa senfom, kečapom i seckanim krastavčićima i začinima. Razvucite lisnato testo, pa preko njega stavite fil od mesa i sve pospite rendanim kačkavaljem. Pitu pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.
Možda vas zanima:
ČIZBURGER PITI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Savršena vruća, a biće super i hladna
Savršenog ukusa, a zamirisaće cela kuća.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Služite uz jogurt ili kiselo mleko, prava eksplozija ukusa
Ukusna i drugačija, a savršena za dane posta.
STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, a držaće vas dugo sitim
Sočno i slasno jelo vraća u prošle dane, a pravi se brzo i lako.
ČIZBURGER PITA Slasna i sočna, za prave gurmane, prste da poližete
Fenomenalna pita od mlevenog mesa oduševiće i one izbirljive.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)