PIJTE ČAJ I MRŠAVITE Nema neprijatan ukus, topi celulit kao lud, a košta samo 100 dinara
Čaj podstiče izbacivanje viška tečnosti i kontroliše apetit.

Rastavić je biljka bogata vitaminom C i uticaće povoljno na kosu, kožu, nokte, probavu.
Priprema
Ubacite 2 kašike čaja rastavića u 2 dl proklučale vode. Smanjite na umerenu temperaturu i ostavite tako da ključa još 3-5 minuta. Zatim, skinite čaj sa vatre i poklopite na 15 minuta. Prohlađen čaj procedite i pijte nezaslađen.
Upotreba
Popijte jednu šolju na prazan stomak, pa doručkujte za pola sata. Ako želite d eliminišete uporni celulit najbolje je da pijete bar 3 puta nedeljno.
Napomena: Upotreba se ne savetuje trudnicama, porodiljama, ni mlađima od 18 godina.

SVI MIRISI SRBIJE: U Galeriji nauke i tehnike SANU izložba posvećena retkim biljnim vrstama

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd
Astronauti koji su bili zaglavljeni u svemiru 9 meseci otkrili stravične detalje: Malo nas je delilo od POTPUNE KATASTROFE
DNEVNI HOROSKOP: Lavovima idealan dan za ljubav, Blizance će uništiti stres, a za Jarce je ovo poseban dan iz jednog razloga

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!
Jedna svakodnevna navika razara jetru gore nego alkohol: Da li ste među onima koji ovo redovno rade?

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)