SOS OD BIBERA Savršeno se slaže sa svim vrstama mesa, a uspeće BAŠ svima
Nije potrebno vremena ni truda za pripremu, a dodaće šmek svakom jelu, naša preporuka je da ga dodate bifteku.
Potrebno je
- 75 g maslaca
- 2 kašike brašna
- 1 kašika sveže mlevenog bibera
- pola kašike bibera u zrnu
- 4 pune kašike kisele pavlake
- 1 jaje
- po ukusu soli
Priprema:
Brašno propržite kratko na maslacu, dok ne dobije žutu boju. Dodajte po malo tople vode. U jednoj posudi pomešajte jaje sa kiselom pavlakom, pa sipajte u šerpu sa brašnom. Umešajte bibere, pa posolite. Pustite da se krčka nekoliko minuta, dok ne dobije gustinu sosa. Bon appetit!
Možda vas zanima:
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Savršen uz ćufte i lazanje, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a daće šmek svakom jelu.
TAJNI SASTOJAK ZA PARADAJZ SOS Nikad se ne biste setili, a skroz utiče na ukus
Trik je jednostavan, a sos će biti savršen.
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Super ide uz ćufte i lazanje, a gotov očas posla, nema mu ravnog!
Daće šmek svakom jelu.
CACIKI SOS Super ide uz giros i pečenu piletinu, a pravi se maltene sam
Čuveni grčki sos daće šmek svakom jelu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)