SOS OD BIBERA Savršeno se slaže sa svim vrstama mesa, a uspeće BAŠ svima
Nije potrebno vremena ni truda za pripremu, a dodaće šmek svakom jelu, naša preporuka je da ga dodate bifteku.
Potrebno je
- 75 g maslaca
- 2 kašike brašna
- 1 kašika sveže mlevenog bibera
- pola kašike bibera u zrnu
- 4 pune kašike kisele pavlake
- 1 jaje
- po ukusu soli
Priprema:
Brašno propržite kratko na maslacu, dok ne dobije žutu boju. Dodajte po malo tople vode. U jednoj posudi pomešajte jaje sa kiselom pavlakom, pa sipajte u šerpu sa brašnom. Umešajte bibere, pa posolite. Pustite da se krčka nekoliko minuta, dok ne dobije gustinu sosa. Bon appetit!
Možda vas zanima:
BARBIKJU SOS Savršeno se slaže sa ćevapima i ražnjićima, polizaćete i tanjir
Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, a svaki roštilj je uz njega savršen.
HOLANDEZ SOS Savršeno menja majonez, a odlično se meša sa krompirom i piletinom
Gotov za 1 minut, a svakom jelu dodaje posebnu draž.
PESTO SOS SA BOSILJKOM Savršeno se meša sa špagetama i picom, a brže se pojede nego što se napravi
Fenomenalan sos dodaće na ukusu svakom jelu.
ČILI SOS ZA ONE IZBIRLJIVE Ljuta rapsodija ukusa na meksički način, pravićete stalno
Ako volite ljuto i začinjeno, ovaj sos ćete obožavati.
SUVA PITA SA ORASIMA Po 1 stvari se razlikuje od baklave, a podjednako ukusna i izdašna
Neodoljiv desert pogodan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.
RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
ČORBA OD SOČIVA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a govori 1000 jezika
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete biti gladni satima.
KAKO DA HLEB BUDE SVEŽ DANIMA Primenite neki od ovih 5 trikova i biće mekan kao pamuk
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
Komentari (0)