SKUVAJTE OVAKO GRAŠAK I BIĆETE ODUŠEVLJENI Ovi sastojci će dati popuno novi šmek
Ako i vi kuvate grašak na tradicionalni način, možda je vreme da probate potpuno novi.
Iako priprema graška deluje prilično jednostavna to nije uvek tako.
Ako želite da uživate u ukusnom i zdravom obroku primenite način kuvanja, po savetu nutricionista.
Puter i šećer
Malo putera otopite u zagrejanom tiganju, pa dodajte zamrznuti grašak i poklopite. Ostavite da se polako dinsta, na tihoj vatri. Umešajte i kašiku šećera, za još bolji ukus. Posle 10 ak minuta, dodajte beli luk i mirođiju. Ovako, hranljive materije koje se inače gube brzim kuvanjem, u ključaloj vodi, ostaju.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE GRAŠAK OVAKO I BIĆE PREUKUSAN Ispašće hrskav i sočan umesto žilav, a evo u čemu je caka
Primenite jednostavne trikove iskusnih domaćica i uživajte u fenomenalnom ručku.
BAKIN GRAŠAK BUDI USPOMENE IZ DETINJSTVA Kuvano jelo "na kašiku " na kome su odrasle greneracije
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
MOŽE BITI I POSNO I MRSNO Zeleni rolat će ukrasiti svaki tanjir s predjelom
Grašak mu daje poseban šmek.
PREDAH OD JAKE HRANE Posle praznika, potreban je baš ovaj obrok na kašiku
Nećete mu odoleti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)