PUDING PALAČINKE SOČNIJE OD KLASIČNIH Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a priprema je "prosta ko pasulj"

Ivana Pavlović

19:00

Sezonski recepti 0

Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

puding palačinke
Shutterstock

Potrebno je

  • 150 g pudinga po izboru
  • 100 ml kisele vode
  • 1 jaje
  • 1 kašičica vanilin šećera
  • 1 kašičica meda
  • brašno
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • malo soli

Priprema:

Puding pomešajte sa hladnom vodom. Dodajte vanilin šećer i med. Zasebno umutite jaje s prstohvatom soli. Jaja dodajte prethodnoj smesi pa mikserom dobro umutite. Umešajte brašno dok ne dobijete gušću smesu. Pecite palačinke u vrelom tiganju, pa ih filujte po izboru. Bon appetit!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading