PUDING PALAČINKE SOČNIJE OD KLASIČNIH Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a priprema je "prosta ko pasulj"
Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 150 g pudinga po izboru
- 100 ml kisele vode
- 1 jaje
- 1 kašičica vanilin šećera
- 1 kašičica meda
- brašno
- 1 kašičica praška za pecivo
- malo soli
Priprema:
Puding pomešajte sa hladnom vodom. Dodajte vanilin šećer i med. Zasebno umutite jaje s prstohvatom soli. Jaja dodajte prethodnoj smesi pa mikserom dobro umutite. Umešajte brašno dok ne dobijete gušću smesu. Pecite palačinke u vrelom tiganju, pa ih filujte po izboru. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PUDING PALAČINKE SLAĐE OD NAJSLAĐIH Savršen spoja testa sa punjenjem koje se smaže u tremu
Ako volite palačinke, ove ćete da obožavate.
NEODOLJIVI AUSTRIJSKI KAJZERŠMARN Podseća na palačinke, ali je lakša priprema
Podseća na palačinke, a
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija.
NALEŠINKI SE SMAŽU U TRENU Tradicionalne poljske palačinke za prave sladokusce
Tanke palačinke iz Poljske obično se pune voćem i džemovima u slatkoj, odnosno sirom ili mesom, u slanoj verziji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)