RAFAELO TORTA Mirisna poslastica koja se ne peče, za sve ljubitelje kokosa
Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.
Potrebno je
- 500 ml slatke pavlake
- 400 g kisele pavlake
- 120 g kokosa
- 100 g šećera u prahu
- 200 g bele čokolade
- 500 g keksa
- mleko
Priprema
Belu čokoladu otopite na pari. U jednoj posudi umutite slatku pavlaku. Dodajte kiselu pavlaku i šećer u prahu, pa sve izmešajte. Dodajte otopljenu belu čokoladu, pa opet promešajte. Zatim, umešajte kokos i opet promešajte. Keks umačite u mleko pa ređajte na tacnu. Preko keksa mažite krem pa slažite redom keks-krem. Na kraju, premažite kremom celu tortu. Ostavite preko noći u frižideru. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KOKOS TORTA Raskošna poslastica skupog ukusa kojoj nema ravne
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
NEODOLJIVA KOKOS TORTA Fenomenalna poslastica koja osvaja od prvog zalogaja
Miriše na leto, a obožavaće je svi ljubitelji kokosa.
KOKOS TORTA Mirisna poslastica koja uspeva svima, a budi sva čula
Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.
KOKOS TORTA OD SAMO 5 SASTOJKA Nepečena poslastica koja miriše na more i plažu
Fenomenalna poslastica u savršenom spoju ukusa.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)