JAPANSKI ČIZKEJK Vazdušasti kolač mekan kao pamuk, ukusa koji priča priče
Treba vam samo 3 sastojka, a nema ko vam neće tražiti recept.
Potrebno je
- 3 jaja
- 120 g bele čokolade
- 120 g kremastog sira
Priprema:
Rernu zagrejte na 170 stepeni. Otopite čokoladu na pari. Žumanca odvojite od belanaca, pa umutite belanca u čvrst sneg. U otopljenu čokoladu umešajte kremasti sir i žumanca, pa polako dodajte umućena belanca. Pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Nakon 15 minuta smanjite na 160 stepeni, pa pecite još 15 minuta. Ohladite kolač pa pospite šećerom u prahu.
Možda vas zanima:
DUBAI ČIZKEJK Još popularniji od čokolade, a savršen za sve bitne događaje
Svaki zalogaj je raj za nepca.
LIMUN ČIZKEJK Nema paljenja šporeta, a i dupla mera će biti malo koliko je ukusan
Sočan i kremast, svaki zalogaj je raj za nepca.
ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a božanstvenog ukusa
Pravi se lako, a pojede brzo.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)