ŠEHEREZADA TORTA Brza nepečena poslastica koju će gosti obožavati, neponovljivog ukusa
Fenomenalna poslastica oduševiće i one koji ne vole slatko, a uspeva baš svima.
Potrebno je:
- 600 g turskog keksa
- 400 g šlag krema sa ukusom slatke pavlake
- 400 ml kisele vode
- 200 g prah šećera
- 250 g margarina
- 1 l mleka
- 3 kesice pudinga od karamele
- 9 kašika šećera
Priprema:
U mleku skuvajte puding sa 9 kašika šećera.Zatim ostavite da se prohladi, uz povremeno mešanje dok ne dobijete koricu. Margarin umutite sa prah šećerom i pa sjedinite sa hladnim pudingom. Mikserom dobro umutite. Zatim umutite šlag sa kiselom vodom. Nanesite red keksa pa premažite puding filom. Preko toga nanesite sloj šlaga pa keks i tako 6 puta. Nanesite šlag pa dekorišite tortu po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
MARKIZA TORTA Nepečena poslastica sa piškotama oduševiće goste na slavskoj trpezi
Torta sa piškotama u slatkom spoju sa čokoladom.
POSNA ROZEN TORTA Ukrasiće svaku slavsku trpezu, po starom receptu baka Anđe
Očaravajuća poslastica popraviće vam raspoloženje u trenu.
BADEM TORTA Poslastica sa pomorandžama koja nestaje sa stola odmah, ukusa koji se pamti
Ako volite voćne poslastice, ovu sa pomorandžama ćete obožavati.
ŠVARCVALD TORTA Čuvena nemačka poslastica čiji se dan obeležava 28.marta, za sve prilike
Čuvena poslastica nastala je 1915. godine.
SLATKE KOKOS BOMBICE Ukrasiće svaku svečanu trpezu, a uspevaju i početnicima
Mali zalogajčići nestaće sa stola odmah.
NEODOLJIVI ČUPAVCI Kolači kao osmišljeni za slavsku trpezu, a svaki zalogaj je raj za sladokusce
U savršenom spoju čokolade sa kokosom, prste da poližete.
ČIZKEJK SA PISTAĆIMA Očaravajući desert u spoju ukusa koji se pamti
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa pistaćima ćete obožavati.
ŠEHEREZADA TORTA Brza nepečena poslastica koju će gosti obožavati, neponovljivog ukusa
Fenomenalna poslastica oduševiće i one koji ne vole slatko, a uspeva baš svima.
LENJA PITA SA JABUKAMA Starinska poslastica mekana kao pamuk, za pravo uživanje
Fenomenalni desert savršen je za sve svečane prilike.
Komentari (0)