NEODOLJIVI BRAUNI OD SAMO 2 SASTOJKA Desert za iznenadne goste, ukusa koji priča priče
Fenomenalan desert ukusa kao da ste pravili satima.
Potrebno je:
- 4 velika jaja
- 360 g čokoladnog namaza
- seckani orasi, po želji
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Stavite papir u pleh za pečenje . Četiri jajeta mutite dugo dok ne postanu penasta i svetla, oko 6-8 minuta. Čokoladni namaz lagano kuvajte na pari, treba da bude kremast. Zatim ga dodajte u jaja kašičicu po kašičicu uz lagano mešanje, sve dok smesa ne postane kompaktna.Pecite brauni 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Možda vas zanima:
DOMAĆA KREMPITA Fenomenalan desert koji pomera granice dobrog ukusa, po starinskom receptu
Fenomenalno jelo slasnog ukusa, koje pomera granice dobrog ukusa.
LEDENE KOCKE Nikad kremastije, a idealne za svaku svečanu trpezu
Sočan slatkiš savršenog ukusa nestaće sa stola čim se postavi.
NEODOLJIVO TRILEĆE Recept za sve prilike ukusa koji priča priče, a nema ko vam neće tražiti još jedno parče
Fenomenalni kolač sa tri vrste mleka, za pravo uživanje.
ČIZKEJK Neodoljivi kolač po originalnom receptu, a savršeno se slaže sa šoljom kafe
Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, u savršenom spoju sa keksom, voćem i kajmakom.
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
RUSKA TORTA KOJA JE OSVOJILA DOMAĆICE U SRBIJI Napravite Medovik i svekrva će vam pozavideti
Prema istorijskim podacima, medovik tortu osmislio je mladi kuvar na ruskom dvoru još u 18. veku kako bi impresionirao caricu Elizabetu Aleksejevnu.
GOTOVE ZA 15 MINUTA Pahuljaste krofne se tope u ustima, prave se za čas i smažu još brže, ljubav na prvi zalogaj
Male krofne sa lagano hrskavom i zlatno-smeđom spoljašnjošću, posute šećerom, i mekanom, pahuljastom unutrašnjošću...
SLATKO SAVRŠENSTVO Kolač sa orahom i belom čokoladom, totalno će vas raspametiti
Ovaj kolač svako treba isprobati, jer je sočan, ukusan, topi se u ustima
Komentari (0)