PESAK TORTA Fenomenalna nepečena poslastica koja pomera granice dobrog ukusa

Ivana Pavlović

18:30

Slatki kutak 0

Očaravajuća poslastica raspametiće i one izbirljive.

pesak torta
Printscreen

Potrebno je:

  • 3 kesice pudinga od vanile
  • litar mleka
  • 350 g šećera
  • 220 g margarina
  • 250 g mlevenog keksa
  • 250 g kokosa
  • 250 g mlevenih oraha
  • 250 g šlaga
  • 400 ml kisele vode

Priprema:

Margarin penasto umutite, pa dodajte puding. Smesu podelite na tri dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. Ređajte u kalup sledećim redosledom: keks fil pa kokos pa orasi. Ostavite u frižideru da se što bolje stegne i prohladi. Umutite zasebno šlag sa kiselom vodom, pa dekorišite tortu.  

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading