POSNI ČOKOLADNI BRAUNI Fenomenalan desert koji nimalo ne zaostaje za originalom, mekan i sladak
Pravi se brzo i lako.

Potrebno je:
- 3/4 šolje brašna
- 1/4 šolje kakao praha
- pola kašičice praška za pecivo
- pola šolje posnog jogurta
- 100 g biljnog margarina
- 100 g tamne čokolade
- 2/3 šolje šećera
- 1 kašičica vanilin šećera
Priprema:
Rernu zagrejte na 170 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno, kakao prah i prašak za pecivo. Tamnu čokoladu zagrejte sa maslacem na tihoj vatri, uz neprestano mešanje. Onda dodajte šećer, posni jogurt i vanilin šećer. Promešajte dok ne dobijete glatku smesu. U čokoladnu smesu stavite sve suve sastojke, da dobijete kompaktnu smesu. Pleh obložite pek papirom. Pecite 30 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Čačkalicom proverite da li je brauni pečen.
Možda vas zanima:

ČOKOLADNI BRAUNI OD SAMO 2 SASTOJKA Kremast i mekan kao duša, poćiće vam voda na usta
Fenomenalan i sladak, pravićete stalno.

NEODOLJIVI BRAUNI OD SAMO 2 SASTOJKA Desert za iznenadne goste, ukusa koji priča priče
Fenomenalan desert ukusa kao da ste pravili satima.

BRAUNI SA BOROVNICAMA BOLJI OD KLASIČNOG Mekan kao pamuk, a topi se u ustima
Sočni kolač za prave sladokusce.

PORTOKALOPITA Mirisna poslastica sa pomorandžom koja osvežava i sladi u isto vreme
Najbolje služite uz sladoled od vanile.

POSNA MOSKVA ŠNIT Raskošna poslastica koja budi sva čula, za sve važne događaje
Klasik koji samo dobija na popularnosti, ukusa koji se ne zaboravlja.

CIMET KUGLICE SA BELOM ČOKOLADOM Savršenog ukusa, a ne zahtevaju vreme za pripremu
Slatke i drugačije, nestaće sa stola odmah.

PORTOKALOPITA Mirisna poslastica sa pomorandžom koja osvežava i sladi u isto vreme
Najbolje služite uz sladoled od vanile.

CRNAC BEZ JAJA Sočan kolač kontroverznog imena savršen za dolazak iznenadnih gostiju
Mekan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

ČEMBERLEN TORTA Savršen spoj reforme i grilijaša u jednoj poslastici, neprevaziđenog ukusa
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)