JAPANSKI KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Kremasto savršenstvo koje je zaludelo milione domaćica

Ivana Pavlović

14:00

Slatki kutak 0

Sočan i kremast desert, za sve prilike.

japanski čizkejk
Shutterstock

Potrebno je:

  • 3 jaja
  • 120 g čokolade
  • 120 g kremastog sira

Priprema:

Rernu zagrejte na 170 stepeni. Belance odvojite od žumanceta. Stavite belance u frižider. Čokoladu otopite na pari. Umutite belance u čvrst sneg, pa zasebno umutite žumance. Pomešajte otopljenu čokoladu sa kremastim sirom, pa dodajte žumance, pa belance. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite kolač 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni, pa 15 minuta, na 160 stepeni. Na kraju, ugasite rernu i ostavite kolač tamo još 15 minuta.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading