JAPANSKI KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Kremasto savršenstvo koje je zaludelo milione domaćica
Sočan i kremast desert, za sve prilike.
Potrebno je:
- 3 jaja
- 120 g čokolade
- 120 g kremastog sira
Priprema:
Rernu zagrejte na 170 stepeni. Belance odvojite od žumanceta. Stavite belance u frižider. Čokoladu otopite na pari. Umutite belance u čvrst sneg, pa zasebno umutite žumance. Pomešajte otopljenu čokoladu sa kremastim sirom, pa dodajte žumance, pa belance. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite kolač 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni, pa 15 minuta, na 160 stepeni. Na kraju, ugasite rernu i ostavite kolač tamo još 15 minuta.
Možda vas zanima:
PAMUK KOLAČ OD 3 SASTOJKA Verovatno najmekša poslastica na svetu, a uspeva SVIMA!
Sočan i mekan, nestaće sa stola odmah.
BELE KOCKE SE TOPE U USTIMA Prepune keksa i čokolade, i dupla mera će biti malo
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
EGIPATSKI KOLAČ BUDI SVA ČULA Prepun meda i badema, a sve se samo pomeša i peče
Nema ko vam neće tražiti recept.
BLONDI Savršen za iznenadne goste, biće gotov dok pristavite kafu
Napravi se lako, a pojede brzo.
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)