ČOKOLADNI MUS Gotov za pola minuta, a nikad kremastiji i slađi, poćiće vam voda na usta
Neodoljivi desert za sve prilike.

Potrebno je:
- 240 ml slatke pavlake
- 60 g kakao praha
- 60 g šećera u prahu
- 1 1/2 kašičica instant espreso praha
- 1/2 kašičice vanilinog ekstrakta
- 1 prstohvat soli
Priprema:
Pomešajte slatku pavlaku, kakao prah, šećer u prahu, espreso prah, ekstrakt vanile i so u blenderu. Blendajte 30 sekundi.Ostavite mus bar sat vremena u frižideru.
Možda vas zanima:

ČOKO MOKO ROLAT Kremasti desert oboriće s nogu sve koji ga budu probali, nema mu ravnog
Pravi se lako, a pojede brzo.

VALJUŠCI SA MAKOM Bude nostalgiju na dane detinjstva, a gotovi očas posla
Desert ukusa koji se pamti.

NEODOLJIVI ČOKOLADNI SUFLE Desert koji se topi u ustima, a uspeva i početnicima, po receptu bez mane
Savršenog ukusa koji se pamti.

DOMAĆI RATLUK SA ORASIMA SUPER UZ CRNU KAFU Donosimo vam stari bosanski recept
Priprema je laka, a ukus božanstven.

LIMUN BRAUNI ZA SAVRŠEN VIKEND Kremast i sočan, u neodoljivom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Lagan i sočan, savršen za vrele letnje dane.

PALAČINKE SA CIMETOM Jednostavne, brze i sočne, zamirisaće cela kuća
Naprave se brzo, a pojedu odmah.

BEČKA ŠTRUDLA Mirisna poslastica sa jabukama oboriće s nogu sve koji je budu probali
Nema ko vam neće tražiti recept.

NEODOLJIVA NUGAT TORTA Kremasta i bombastična, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko
Toliko je ukusna, nema ko će joj odoleti.

Komentari (0)