ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Nepečeni desert koji osvaja od prvog zalogaja
Kremasti desert pravi se lako, a bolji sigurno niste jeli.

Potrebno je:
- 175 g mlevenog keksa
- 75 g putera
- 400 ml slatke pavlake
- 400 g punomasnog krem sira
- 300 g bele čokolade, otopljene i ohlađene na sobnoj temperaturi
Za ukrašavanje:
- 200 ml slatke pavlake
- 200 g bele čokolade
Priprema:
Za ovaj čizkejk otprilike 2 sata pre nego što počnete da ga pravite, izvadite slatku pavlaku i krem sir iz frižidera. Mleveni keks pomešajte sa otopljenim puterom i utisnite u okrugli pleh. Umutite slatku pavlaku, krem sir i otopljenu belu čokoladu, dok se potpuno ne sjedine.Površinu kore poravnajte kašikom, pa smesu krem sira rasporedite po kori. Ohladite 3 sata ili, još bolje, preko noći. Preostali šlag umutite i ukrasiti rendanom čokoladom i komadićima čokolade. Uživajte!
Možda vas zanima:


KOKOS ČIZKEJK Kremasti slatkiš koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Fenomenalan i sladak, bićete oduševljeni.

ČIZKEJK SA BOROVICAMA Mirisni desert osvežava i sladi u isto vreme, svi će vam tražiti dodatak
Kremast i sočan, za pravo uživanje.

DUBAI ČIZKEJK Viralan koliko i poznata čokolada, a topi se u ustima
Sočan desert nestaće sa stola odmah.

SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA Kremasti kolač sa čokoladom i jagodama, senzacija prefinjenog ukusa
Savršena za sve prilike i kombinacija kojoj malo ko može da odoli

ŠAMPITA SA BRESKVAMA Zbog ovog recepta usijao se internet, a kada ga napravite, shvatićete i zašto
Voćne kolače svi vole, još kad su sočni i kremasti, garantovano će svi biti zadovoljni. Obavezno probajte ovo kremasto i voćno zadovoljstvo, jer ćete sigurno "olizati" tanjir i tražiti repete.

POSNA ROZEN TORTA Čokoladna poslastica koja se brzo napravi, a još brže pojede!
Čokoladna torta sa rozen korama je odličan izbor kada imate goste.

BRZI KOLAČ S KUPINAMA Fenomenalni voćni desert kao osmišljen za vrele, letnje dane
Nema ko vam neće tražiti recept.

BAKIN KOLAČ RAJ ZA SLADOKUSCE Gotov očas posla, a svi ga vole
Sočan i mekan, bićete oduševljeni.
Komentari (0)