NEODOLJIVI BRAUNI SA VIŠNJAMA Pravi se maltene sam, a savršen za iznenadne goste
Sočan i mekan kao duša, za prave sladokusce.
Potrebno je:
- 3 jaja
- 200 g crne čokolade
- 100 g maslaca
- 100 g šećera
- 2 kašike kakao praha
- 100 g višanja
Pripema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni.Otopite čokoladu sa maslacem. Zatim, dodajte šećer, jaja i kakao, pa dobro promešajte dok smesa ne postane glatka. Umutite višnje u smesu. Izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite brauni 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ohladite i secite na kocke.
Možda vas zanima:
BRAUNI Donosimo vam originalni američki recept za slatkiš koji uspeva svima
Pola pleha nestane dok trepnete.
BLONDI Savršen za početnike, a polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Sočan i jednostavan za pripremu.
ČOKOLADNI BRAUNI SA BANANOM Treba vam samo 2 sastojka, sve se pomeša i peče, a ispadne vrhunski desert!
Pravi se lako, a pojede brzo.
LIMUN BRAUNI ZA SAVRŠEN VIKEND Kremast i sočan, u neodoljivom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Lagan i sočan, savršen za vrele letnje dane.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)