POTKOVICE Starinski kolači koji se tope u ustima, sve domaćice su nekada znale recept
Najbolje služite uz kafu ili čaj.

Potrebno je:
- 550 g brašna
- 400 g masti
- 200 g šećera
- 200 g mlevenih oraha
- 2 jajeta
- 1/2 kašičice soli
- 1/2 limuna
Za posipanje:
- 100 g prah-šećera
Priprema:
Mast penasto umutite, dodajte šećer i sjedinite mućenjem. Dodajte jaja, so, rendanu koru limuna, orahe i brašno. Umesite glatko testo. Odvajajte po lopticu testa i oblikujte potkovice. Slažite ih na pleh obložen papirom za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 12 minuta. Kada se prohlade, uvaljajte ih u prah-šećer.

SUFLE KAO IZ NAJBOLJEG FRANCUSKOG RESTORANA Savršenstvo mirisa i ukusa koje će vas oboriti s nogu
Gastronomski užitak u svakom zalogaju.

MERINGE ROLAT SA MALINAMA Neodoljivi desert koji se topi u ustima, svi će vam tražiti recept
Osvežiće vas i zasladiti u trenu.

SOČNE LIMUN KOCKE ZA PRAVO LETNJE OSVEŽENJE U savršenom kiselkasto-slatkom spoju ukusa
Lagane i kremaste, bićete oduševljeni.

KOLAČ SA KAFOM Kremast i aromatičan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Mirisan i sočan, za prave sladokusce.

SOČNA BAKLAVA SA MLEKOM Nema ko vam neće tražiti recept, savršenstvo ukusa
Mirisna poslastica raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)