BRZI SLADOLED OD KISELE PAVLAKE I KONDENZOVANOG MLEKA U isto vreme ledi i sladi, bolji sigurno niste jeli
Jednostavan desert skupog ukusa.
Potrebno je:
- 400 ml kisele pavlake
- 150 ml kondenzovanog mleka
- 1 kašičica vanilin šećera
Priprema:
U velikoj činiji dobro sjedinite kiselu pavlaku, kondenzovano mleko i vanilin šećer. Sipajte u posudu za zamrzavanje i stavite u zamrzivač na najmanje 5 sati. Svaki sat promešajte smesu da ne bi nastale ledene kristale.
Možda vas zanima:
DOMAĆI SLADOLED OD JAGODA Svi ga vole, a treba vam samo 3 sastojka
Kremast i ukusan, pravićete stalno.
NEODOLJIVI SLADOLED OD ČOKOLADE Treba vam samo 3 sastojka, a topi se u ustima
Rashlađuje i sladi u isto vreme.
DOMAĆI SLADOLED S KAFOM Savršeno rashlađuje u vrelim letnjim danima
I rashlađuje i sladi u isto vreme.
DOMAĆI SLADOLED OD MALINA Treba vam samo 3 sastojka, a i dupla mera će biti malo koliko je ukusan
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)