NEODOLJIVI TART SA BELOM ČOKOLADOM Pravi se maltene sam, a polovina nestane dok trepnete
Kremast i lagan, prste da poližete.
Potrebno je:
- 300 g mlevenog keksa
- 150 g istopljenog putera
- 100 ml soka od narandže
Za krem:
- 200 g rendane bele čokolade
- 180 ml slatke pavlake
Priprema:
Mleveni keks, puter i sok od narandže dobro promešajte, pa izlijte u kalup. Proključalu pavlaku prelijte preko čokolade pa mešajte dok se sve dobro ne sjedini. Kada se malo prohladi, filujte tart. Ostavite da se dobro ohladi u frižideru preko noći. Bon appetit!
Možda vas zanima:
TART SA BELOM ČOKOLADOM Desert bez premca koji miriše na ljubav, za sve svečane prilike
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
KOKOS ŠTANGLICE MILUJU NEPCA Gotove za 10 minuta, a ne dočekaju da se izvade iz kalupa
Prave se brzo i lako, a po ukusu im nema ravnih.
POSNE BELE MINJON KOCKE Prave se maltene same, a i dupla mera će biti malo
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
TART SA LIMUNOM OSVEŽAVA U TRENU Lagan i sočan, savršen za vrele letnje dane
Kremast i jednostavan, u savršenom slatko-kiselkastom spoju.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)