RAFAELO TORTA SE TOPI U USTIMA Pravi se maltene sama, a preukusna i kremasta

Ivana Pavlović

11:00

Slatki kutak 0

Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.

rafaelo torta
Shutterstock

Potrebno je:

za koru:

  • 200 g običnog keksa
  • 100 ml mleka

 

Fil:

  • 500 ml slatke pavlake
  • 400 g kisele pavlake
  • 150 g šećera u prahu
  • 200 g mlevenog keksa
  • 200 g kokosovog brašna
  • 100 g bele čokolade 

 

 Priprema:

Umačite keks u mleko pa ređajte na dno kalupa, da dobijete koru. U jednoj posudi umutite slatku pavlaku, pa dodajte kiselu pavlaku, šećer u prahu, mleveni keks, kokosovo brašno i otopljenu belu čokoladu.Sjedinite sve dobro. Pripremljeni krem ravnomerno rasporedite preko keksa. Ostavite tortu par sati u frižideru, a najbolje preko noći.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading