KREMBO TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Gotova za tili čas, a nikad kremastija

Ivana Pavlović

15:30

Slatki kutak 0

Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

krembo torta
Printscreen

Potrebno je:
Za koru

  • 375 g keksa po izboru
  • 200 g crne čokolade
  • 200 ml slatke pavlake


Za fil

  • 500 ml slatke pavlake
  • 80 g praha za puding od vanile
  • 2-3 kašike šećera


Za preliv

  • 100 g crne čokolade
  • 125 ml slatke pavlake
  • ulje po želji

Priprema

Čokoladu otopite sa slatkom pavlakom pa pomešajte sa mlevenim keksom.Smesu utisnite u dno kalupa, da dobijete podlogu. Zasebno umutite slatku pavlaku pa dodajte prah za puding i šećer i mutite još malo, sve dok se ne zgusne.Preko kore nanesite fil pa poravnajte. Ostavite u frižideru 15 minuta. Otopite čokoladu sa slatkom pavlakom i malo ulja, da dobijete ganaš pa time prelijte tortu.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading