KOKOS KOLAČ BUDI USPOMENE SA LETOVANJA Može i dete da ga napravi, a bolji od svake torte
Mirisan i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Potrebno je:
- 3 šolje kokosovog brašna
- 1 šoljica kokosovog ulja
- 1/4 šoljica tečnog zaslađivača (med, tečna stevija, agavin sirup, javorov sirup)
Priprema:
Kokosovo ulje rastopite u mikrotalasnoj ili na pari (ovaj proces traje vrlo kratko), pa ga u velikoj posudi pomešajte s kokosovim brašnom. Smesi dodajte i tečni zaslađivač po izboru. Mešajte sve dok se ne dobije homogena masa. Ako se masa ne spaja lepo, dodajte malo vode ili biljnog mleka. Pleh obložite pek-papirom, pa smesu ravnomerno rasporedite po njem. Stavite u frižider na par sati da se stegne. Nakon toga kolač izrežite na kocke.
Možda vas zanima:
BRZI KOKOS KOLAČ Savršen za iznenadne goste, a izgleda i miriše neodoljivo
Kremast i sladak, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
MAČA KOLAČ SE TOPI U USTIMA Ovakvog nema ni u najboljoj poslastičarnici
Savršeno ide uz šoljicu kafe.
KREMASTI KOLAČ SA MALINAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE I dupla mera je malo
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
PUDING KOLAČ SA JABUKAMA USPEVA SVIMA A ispadne nikad kremastiji
Savršen za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
SLADOLED TORTA SAVRŠENA ZA IZNENADNE GOSTE Svakim zalogajem mami na dodatno parče
Jednostavna poslastica savršenog ukusa.
KOKOS KOLAČ BUDI USPOMENE SA LETOVANJA Može i dete da ga napravi, a bolji od svake torte
Mirisan i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
MILKA TORTA ZA SVE SVEČANOSTI I DEČIJE ROĐENDANE Vole je svi od 7 do 107 godina
Ako volite čokoladne torte, ovu poslasticu ćete obožavati.
DOMAĆE KIFLICE SA PIVOM BOLJE NEGO IZ PEKARE Biće sveže i prekosutra, a uspevaju svima
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKLAVA ROLNICE ZA SLAVU KOJA SE PAMTI Prosto se tope u ustima, a svi ih vole
I dupla mera je malo.
Komentari (0)