KOLAČ “SRNEĆA LEĐA” Pomalo zaboravljeni recept za divno slatko zadovoljstvo Pomalo zaboravljeni recept za divno slatko zadovoljstvo
Mnogi su zaboravili za njega, a tako je ukusan
Za biskvit će nam trebati:
- 6 jaja – odvojiti žumanca od belanaca
- 120 g šećera
- 70 g margarina
- 100 g otopljene čokolade
- 150 g mljevenih oraha
- 2 kašike brašna
- pecite 180c-45 min u kalupu za srneće bute
Za fil je potrebno:
- 100 g šećera
- 1 jaje
- 120 g margarina
- 80 g čokolade
Za glazuru:
- 100 g čokolade
- 40 g margarina
Upute za pripremu ovog kolača pogledajte u videu ispod:
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)