MAFINI SA KOKOSOM I ČOKOLADOM Tope se u ustima, nećete moći da prestanete da ih jedete
Gotovi su za 20 minuta i garantujemo da ukusnije mafine skoro niste probali
POTREBNO JE
2 jajeta, 225 g brašna, 100 g šećera, vanilin šećer, 2 male kašike praška za pecivo, 100 g seckane čokolade, 80 ml ulja, izrendana kora limuna, 50 g kokosa, 100 ml mleka
PRIPREMA
Jaja dobro izmešati sa šećerom i vanilinim šećerom. Dodavati ostale sastojke. Prvo mleko i ulje pa tek onda brašno pomešano sa kokosom, praškom za pecivo i korom limuna. Na samom kraju dodati parčiće čokolade. Raspodeliti masu u kalupe i staviti mafine da se peku 20-25 min. na 180 stepeni.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)