BRZO A FINO Čokoladne štangle koje se ne peku a gotove su za 15 minuta
Predivne čokoladne štanglice sa korom od keksa a filom od čokolade nikog neče ostaviti ravnodušnim.
Brze čoko štanglice
Sastojci:
Kore:
500 g mlevenog keksa
150 g putera
300 ml soka od pomorandže
1 kašika kakaoa
Krem:
2 kesice pudinga od vanile
600 ml mleka
180 g šećera
200 g kokosa
100 g putera
100 g brusnica
100 g čokolade
Priprema:
U činiji pomešajte keks, kakao, puter i sok od pomorandže. Skuvajte razmućen puding sa šećerom u mleku i ohladite. Puter penasto umutiei, dodajte puding i umutite fil. Podelite ga na dva dela i u jedan staviti kokos, a u drugi brusnicu. U tepsiju rasporedite smesu s kakaom, premažite filom od kokosa, ulijte drugu smesu od keksa (razvučenu oklagijom na celofanu) i premažite filom sbrusnicom. Kolač preliijte rastopljenom čokoladom i dobro ohladiti. Isecite štanglice i servirajte.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)