ČOKO KOLAČ BEZ ŠEĆERA Stotine hiljada domaćica pretražuje ovo na mrežama
Napravite za oko 20 minuta i uživajte. Topi se u ustima od slatkoće. Opravdano je popularan.
Potrebno je
2 banane
2 jaja
4 kašike kakaoa
Priprema
Umutite sve sastojke u blenderu.Potom sipajte u mali kalup. Kalup prethodno premažite puterom. Pecite 20 min na 200 stepeni. Zatim okrenite kolač naopačke. Vruć kolač prelijte sa prelivom. Preliv napravite od 100 g istopljene čokolade pomešane sa 2 kašike kokosovog drugog biljnog ulja. Uživajte!
Možda vas zanima:
ŠANO DUŠO TERA VODU NA USTA Kolač šaljivog imena i savršenog ukusa
Savršen spoj lešnika i čokolade.
ČOKOLADNI KOLAČ SA MAJONEZOM Totalno nespojivo, ali ukus je bogovski
Kremast i sočan, svi će vam tražiti recept.
ČOKOLADNI KOLAČ SA SMOKVAMA Pravi se maltene sam, a polovina nestane dok pristavite kafu
Kremast i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)