POSNA BUNDEVARA OD GOTOVIH KORA Hrskava, sa mekanim, sočnim nadevom

Ivana Pavlović

16:00

Slatki kutak 0

Zdrava, osvežavajuća, idealna za doručak ili desert. Ova pita sa bundevom se pravi mnogo brže nego ona klasična, jer je od gotovih kora.

bundevara
Shutterstock

Potrebno je

  • 8 tankih kora za pitu
  • 500 g rendane bundeve
  • 150 g šećera
  • 4 kašike griza
  • 1 kesica cimeta
  • ulje

Za posipanje

  • šećer u prahu

Priprema

Uzmite po dve kore, pa prvu poprskajte uljem, preko nje stavite drugu, pa pospite kašikom griza, a zatim i rendanom bundvom. Pospite sa po tri kašike šećera i malo cimeta. Uvijte u štrudlu i ređajte u podmazan pleh. Na isti način pripremite još 3 rolnice. Pecite na 200 stepeni dok fino ne porumene. Gotove pite sa bundevom pospite šećerom u prahu. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading