PUSLICE Neodoljivo slatke, odmah će nestati sa stola, stavite duplu meru

Ivana Pavlović

10:00

Slatki kutak 0

Ove puslice od samo 3 sastojka obožavaće svi, neodoljivo su ukusne.

puslice
Shutterstock

Potrebno je

  • 8 belanca
  • 500 g šećera
  • 3 kašike limunovog soka

Priprema

Mutite belanca u čvrst sneg, postepeno dodavajući šećer i limunov sok, oko 15 minuta. Zagrejte rernu na 160 stepeni. pleh obložite papirom za pečenje i na njega kašikom izlijte puslice. Stavite puslice u rernu na 5 minuta, a nakon toga smanjite temperaturu na 130 stepeni i sušite još 90 minuta. Nakon pečenja, najbolje je ostaviti puslice u rerni preko noći kako bi se potpuno osušile.

Možda vas zanima:

Tagovi:

Komentari (0)

Loading