PUSLICE Neodoljivo slatke, odmah će nestati sa stola, stavite duplu meru
Ove puslice od samo 3 sastojka obožavaće svi, neodoljivo su ukusne.
Potrebno je
- 8 belanca
- 500 g šećera
- 3 kašike limunovog soka
Priprema
Mutite belanca u čvrst sneg, postepeno dodavajući šećer i limunov sok, oko 15 minuta. Zagrejte rernu na 160 stepeni. pleh obložite papirom za pečenje i na njega kašikom izlijte puslice. Stavite puslice u rernu na 5 minuta, a nakon toga smanjite temperaturu na 130 stepeni i sušite još 90 minuta. Nakon pečenja, najbolje je ostaviti puslice u rerni preko noći kako bi se potpuno osušile.
Možda vas zanima:
HRSKAVE PUSLICE Prave se od samo 3 sastojka a tope se u ustima
Jeftin a izdašan slatkiš oboriće s nogu i one koji ne vole slatko.
PUSLICE Starinski slatkiš koji vraća u detinjstvo, recept je proveren a ukus savršen!
Hrskave i slatke, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
PUSLICE Fenomenalni zalogajčići koji vraćaju u period detinjstva, po bakinom receptu
Vazdušaste i slatke, obožavaćete ih.
PUSLICE Jednostavan slatkiš od jaja i šećera koji vraća u detinjstvo
Puslice na dodir deluju tvrdo a već pri prvom zalogaju su mekane kao duša. Dovoljno hrskave i dovoljno slatke. Lako će napraviti i potpuni početnici.
NEODOLJIVE KARAMEL ŠTANGLICE Gotove začas, a nestanu sa stola čim se postave
Slatki zalogajčići raspametiće i one koji ne vole slatko.
IŠLERI Starinski kolačići po tradicionalnom receptu, kao izmišljeni za uživanje
Neodoljivi kolačići nestaće sa stola odmah.
ŠARLOTA SA JAGODAMA Raskošna poslastica u savršenom kremasto-voćnom spoju, pravi raj za sladokusce
Raspametiće i one izbirljive.
KREM BRULE Francuski penušavi slatkiš kome nije moguće odoleti, a miriše na vanilu
Napravite ovaj fenomenalni desert od vanile, žumanca i slatke pavlake.
ČIZKEJK SA MAKOM SA MERAMA "NA ŠOLJE" Američki klasik na drugačiji način, kremast i osvežavajuć
Soči kolač sa sirom u savršenom spoju sa limunom okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)