BRAUNI Fenomenalni desert koji se pravi brzo i lako, preukusan je, prste da poližete
Poslastica koja dolazi iz Amerike osvaja svojim ukusom, a napravićete ga začas. Sladak i kremast, probajte i uverite se sami.
Potrebno je
- 200 g čokolade za kuvanje
- 200 g putera
- 2 kašike pripremljene jake filter kafe
- 100 g šećera
- 4 jaja
- 35 g brašna
- 1/4 kašičice soli
Priprema
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Na pari otopite čokoladu, puter i kafu. Kada se otopi, umešajte 50 g šećera. Umutite mikserom žumanca i preostali šećer. Umešajte otopljenu čokoladu, pa preko prosejte brašno i so. Dobro izmešajte. Mikserom umutite čvrsta belanca pa ih pažljivo umešajte u smesu od čokolade. Pleh dimenzija 20x20cm obložite papirom za pečenje i sipajte masu. Pecite oko 40 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!
TIRAMISU SA MALINAMA I PISTAĆIMA Još bolji od onog klasičnog, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Fenomenalan kolač za sva vremena i prilike.
ŽERBO KOCKE Mađarski specijalitet za sva vremena i prilike koji pomera granice dobrog ukusa
Neodoljivi desert za prave sladokusce.
BANOFI PITA Neodoljiva poslastica sa bananama, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.
BANANA KUGLICE Neodoljivi zalogajčići nestaće sa stola odmah, a tope se u ustima
Slatke i fenomenalne, najbolje odmah stavite duplu meru.
LAVA KOLAČ OD BELE ČOKOLADE Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah
Neodoljivi desert nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)