POSNE OBLANDE Fenomenalna poslastica idealna za slavsku trpezu, najbolje stavite odmah duplu meru
Napravićete začas a nestaće sa stola odmah.
Potrebno je:
- 1 veće pakovanje oblandi
- 500 ml vode
- 500 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 100 g posne čokolade
- 200 g mlevenih oraha
- 300 g mlevenog posnog keksa
- 100 g margarina
Priprema
Stavite na vatru, vodu, šećer, vanil šećer, čokoladu i margarin i pustite da provri. Onda sklonite sa vatre pa umešajte keks i orahe i dobro promešajte, da se sastojci sjedine. Ostavite fil 15 minuta da se prohladi. Listove oblande filujte, pa pritisnite i pustite da se dobro stegne.
AMERIČKE KROFNICE SE TOPE U USTIMA Nestaće sa stola odmah
Fenomenalne krofnice mekane i slasne.
POSLASTICE ZA USKRS Ukusa koji se pamti i raskošnog izgleda, za pravo uživanje
Saher torta, kolač sa orahom, ruske šubare ili baklava, otopićete se od miline.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Sočni desert ukusa koji se pamti, za pravo uživanje
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)