POSNE OBLANDE Fenomenalna poslastica idealna za slavsku trpezu, najbolje stavite odmah duplu meru
Napravićete začas a nestaće sa stola odmah.

Potrebno je:
- 1 veće pakovanje oblandi
- 500 ml vode
- 500 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 100 g posne čokolade
- 200 g mlevenih oraha
- 300 g mlevenog posnog keksa
- 100 g margarina
Priprema
Stavite na vatru, vodu, šećer, vanil šećer, čokoladu i margarin i pustite da provri. Onda sklonite sa vatre pa umešajte keks i orahe i dobro promešajte, da se sastojci sjedine. Ostavite fil 15 minuta da se prohladi. Listove oblande filujte, pa pritisnite i pustite da se dobro stegne.

DEVOJKA (20) TEŠKO POVREĐENA KOD SAJMA U BEOGRADU: Sa povredama glave i otvorenim prelomom potkolenice hitno prevezena u Urgentni

VIDI, VIDI. VIDI! Evo ko podržava Branka Ružića! Odmah se oglasila nakon što ga je stranka suspendovala

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

NE VREDE DOBRI NASTUPI SRPSKIH REPREZENTATIVACA: Milan se "oprostio" od Lige šampiona, a uskoro bi mogao i od ostalih evropskih takmičenja

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NASTAO HAOS Zbog ovoga je Jokić ušao u istoriju NBA lige

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

TIRAMISU SA PISTAĆIMA Omiljeni desert sa kafom, na potpuno moderan način
Najbolje služite uz šoljicu kafe..


TORTA SA ZELENIM ČAJEM Drugačija i posebna, a savršena za sve svečane prilike
Oduševiće i one izbirljive.

ČOKOLADNE KOCKE Desert koji uspeva i početnicima, mekan kao duša
Pravi se brzo i lako.

POSNI KOKOS ROLAT Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, za prave sladokusce
Ako volite kokos, ovaj rolat ćete obožavati.
Komentari (0)