POSNE OBLANDE Fenomenalna poslastica idealna za slavsku trpezu, najbolje stavite odmah duplu meru

Ivana Pavlović

15:00

Slatki kutak 0

Napravićete začas a nestaće sa stola odmah.

posne oblande
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 veće pakovanje oblandi
  • 500 ml vode
  • 500 g šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 100 g posne čokolade
  • 200 g mlevenih oraha
  • 300 g mlevenog posnog keksa
  • 100 g margarina

Priprema

Stavite na vatru, vodu, šećer, vanil šećer, čokoladu i margarin i pustite da provri. Onda sklonite sa vatre pa umešajte keks i orahe i dobro promešajte, da se sastojci sjedine. Ostavite fil 15 minuta da se prohladi.  Listove oblande filujte, pa pritisnite i pustite da se dobro stegne.

Komentari (0)

Loading