KREM OD ČOKOLADE Treba vam samo 2 sastojka, a bolji do sada niste jeli
Slaže se sa brojnim desertima, a može i da se samostalno maže na hleb, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 300 g čokolade za kuvanje
- 200 ml neumućene slatke pavlake
Priprema
Izlomite čokoladu, pa je otopite 12 do 15 minuta, u mikrotalasnoj rerni, na 180 w. Dobro izmešajte da postane glatka. Dodajte malo po malo zagrejane slatke pavlake, uz neprestano mešanje. Krem preručite u tegli i ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi. Ostavite da se stegne u frižideru. Mažite krem na hleb ili dodajte kao prilog vašem desertu. Prijatno!
KEKS MARKIZA SLAĐA OD KLASIČNE Poslastica kao izmišljena za slavsku trpezu, dekorativna i preukusna
Fenomenalna poslastica sa piškotama raspametiće i one koji ne vole slatko.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PAŠA LOKUM SA MLEVENIM KEKSOM Turski specijalitet u još slađem izdanju, prste da poližete
Ako volite klasičan paša lokum, ovaj sa keksom ćete da obožavate.
DOMAĆE RUM ŠTANGLICE POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA A nema pečenja i gotove začas
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
TIRAMISU SA BANANAMA SOČNIJI OD KLASIČNOG Italijanski desert za prave sladokusce
Fenomenalni desert odlično se slaže sa kafom.
Komentari (0)