KREM OD ČOKOLADE Treba vam samo 2 sastojka, a bolji do sada niste jeli
Slaže se sa brojnim desertima, a može i da se samostalno maže na hleb, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 300 g čokolade za kuvanje
- 200 ml neumućene slatke pavlake
Priprema
Izlomite čokoladu, pa je otopite 12 do 15 minuta, u mikrotalasnoj rerni, na 180 w. Dobro izmešajte da postane glatka. Dodajte malo po malo zagrejane slatke pavlake, uz neprestano mešanje. Krem preručite u tegli i ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi. Ostavite da se stegne u frižideru. Mažite krem na hleb ili dodajte kao prilog vašem desertu. Prijatno!
ŽUTO CRNA OBLANDA BOLJA OD KLASIČNE Kolač za sve prilike koji uspeva BAŠ svima
Brzi kolač za prave sladokusce.
GALETE SA CIMETOM Starinski slatkiš na drugačiji način, a mekan kao pamuk
Fenomenalne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
KEKS TORTA SA POMORANDŽOM Najlepša jesenja poslastica koja se ne peče, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna i neodoljiva, nema ko vam neće tražiti dodatno parče.
BRAUNI SA JABUKAMA Sočni desert na zdraviji način, a mekan kao pamuk
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa jabukama ćete obožavati.
NEODOLJIVA ŠAMPITA Starinski, kremasti kolač koji se ne odbija, za sve važne prilike
Ako volite kremaste i mekane deserte, šampitu ćete obožavati.
Komentari (0)