KREM OD ČOKOLADE Treba vam samo 2 sastojka, a bolji do sada niste jeli
Slaže se sa brojnim desertima, a može i da se samostalno maže na hleb, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 300 g čokolade za kuvanje
- 200 ml neumućene slatke pavlake
Priprema
Izlomite čokoladu, pa je otopite 12 do 15 minuta, u mikrotalasnoj rerni, na 180 w. Dobro izmešajte da postane glatka. Dodajte malo po malo zagrejane slatke pavlake, uz neprestano mešanje. Krem preručite u tegli i ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi. Ostavite da se stegne u frižideru. Mažite krem na hleb ili dodajte kao prilog vašem desertu. Prijatno!
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)